Кутийката на Ними – Динозаврите

Този месец в Кутийката на Ними ще си говорим за динозаври. Ще си направим динозавърско яйце и фосил на динозавър. Ще видим как изригва вулкан и ще играем настолната игра “Светът на донозаврите”. Ще си отгледаме расящ във вода динозавър и ще си направим макет “Къде живеят динозаврите”.

Настоната ни игра “Светът на динозаврите” е с истински мини фигурки на динозаври и 13 карти със случки. В тях можете да срещнете страшния Т-рекс или добър динозавър, който да ви покаже пряк път. Да бягате от изригващ вулкан или да намерите вкусни плодове, които ви дават допълнителни сили.

С материалите в Кутийката на Ними можете да си направите динозавърско яйце и гипсов фосил на динозавър. В нея ще намерите и яйце, което се разпуква, когато го поставите във вода, а от него излиза динозавър, който продължава да расте.

С техниката папие-маше ще си направите пещерата на динозаврите и вулкан, който след това ще накараме да избухне. А пещерата ще включим в макета “Къде живеят динозаврите”, който ще декорирате с природни материали.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *