Разкрий твореца в своето дете

Един от елементите, които присъстват всеки месец в Кутийката на Ними, е творчеството. Всяко дете обича да твори и да създава различни неща с ръцете си. Вдъхновяващо е да имаш свободата да експериментираш, да изпробваш нещо ново, а удовлетворението, когато видиш готовия резултат, е голямо.

С материалите в Кутийката на Ними децата могат да се запознаят и да опитват нови и разнообразни техники – някои забавни и цапащи, други изискващи повече сръчност и усвояване на нови умения. Ето само малка част от възможностите – оцветяване с цветен пясък, рисуване с шарени сапунени мехури, изработка на макети чрез техниката папие маше, картина от помпони или копчета, отпечатък от картина върху фолио, домашен пластелин, фигурки от филц, цветя от хартия, бижута от пясъчно тесто и мидички и още много други.

С творческите ни материали детето ще може да изработи играчки за коледната елха, украса за Великден, картини и декоративни предмети, с които да украси своята стая или малки подаръчета за приятел. Радостта да подариш нещо сътворено от самия теб или да го видиш как краси дома ти, е наистина голяма.

С Кутийката на Ними получавате не само идеята, но и всички необходими материали за изпълнението й – без излишни разходки до книжарницата или издирване на специализирани магазини за творчески материали. Без скъпи творчески комплекти или купуване на цяло кълбо прежда само за да направите две мартенички. Вашето дете получава свободата да експериментира и да открие онези техники и материали, с които му е най-приятно да работи, а след това може да продължи да развива уменията си в избраната от него посока.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *