полярно мече

Полярните животни

Зимата наближава – идеално време децата да научат повече за полярните животни. А още по-добре е да комбинираме знания и товрчество и да си направим животинките сами. Ето няколко идеи за симпатични животни, които живеят

Прочети още »
зимни картини

Зимни картини

Предлагаме ви няколко идеи как дечицата да направят красиви зимни картини, използвайки различни нестандартни техники.

Прочети още »
картички силуети

Картички – силуети

В изработката на тези красиви коледни картички могат да се включат и най-малките дечица. Получават се много лесно и забавно, а с малко помощ от мама или тате за последния елемент, резултатът е невероятен.

Прочети още »
снежинка

Коледна украса с прежда

За децата е интересно и полезно да се докоснат до различни материали и техники за творчество. Представяме ви няколко идеи как да включите прежда в коледните си творения.

Прочети още »

Коледни фигурки от отпечатъци на ръчички

Децата много обичат да очертават ръчичките си върху листи и да изрязват отпечатъците. Това е и чудесно упражнение за фината моторика. Представяме ви няколко идеи как да превърнете отпечатъците от детски ръчички в красива коледна украса.

Прочети още »

Кутийката на Ними – Коледа

В Коледната Кутийка на Ними ще намерите голямо разнообразие от творчески материали, с които да изработите коледна украса. Елхички, снежен човек, камбанки, звездички, ангелчета и балеринка. Това са само част от нещата, с който можете да превърнете дома си в истинска коледна приказка.

Прочети още »
купичка есенен лист

Есенен лист – купа за съкровища

Представяме ви една интересна идея как да си направите купичка за съкровища във формата на есенен лист. Тя може да бъде изработена лесно дори и от по-малки деца и е прекрасна идея за подарък, който могат да направят за мама или тате.

Прочети още »
есенни листа

Есенни листа от солено тесто

Тези красиви есенни листа можете да превърнете в магнитчета за хладилник, да закачите за украса на стената или да използвате като част от други творчески проекти.

Прочети още »